Σ3ξ από… την πίσω πόρτα: 4 ερωτήσεις (και οι απαντήσεις τους)!

Το πρωκτικό σ3ξ για πολλές γυναίκες αποτελεί ταμπού. Άλλες το φοβούνται κι άλλες το θεωρούν ανθυγιεινό, την ίδια ώρα που άλλες περνούν ώρες στο κρεβάτι απολαμβάνοντάς το. Αυτές είναι τέσσερις συχνές ερωτήσεις για το πρωκτικό σ3ξ. Δεν μένει παρά να το δοκιμάσεις για να λύσεις όλες σου τις απορίες και να σπάσεις όλα τα ταμπού.

Μπορώ να κάνω πρωκτικό σ3ξ χωρίς προφυλακτικό, αφού δεν κινδυνεύω να μείνω έγκυος;
Όχι. Εκτός από την εγκυμοσύνη, κινδυνεύεις κι από τα αφροδίσια νοσήματα. Αν θέλουμε να το απολαύσουμε, το πρωκτικό σ3ξ είναι ασφαλές, μόνο αν γίνεται με χρήση προφυλακτικού. Ακόμα κι αν έχεις την απόλυτη εμπιστοσύνη στο αγόρι σου, πάντα πάντα πάντα πρέπει να φοράς προφυλακτικό, αφού εκτός από τα αφροδίσια, ο πρωκτός είναι γεμάτος μικρόβια τα οποία περνούν στην ουρήθρα του άντρα και μπορούν να προκαλέσουν από ουρηθρίτιδα και προστατίτιδα, μέχρι ακόμα και στείρωση.

Μία γυναίκα κολπική ή κλειτοριδική, μπορεί να φτάσει σε οργασμό με πρωκτικό σ3ξ;
Ναι, μπορεί. Τόσο ο άντρας όσο και η γυναίκα μπορούν να έρθουν σε οργασμό από πρωκτική επαφή.

Είναι αλήθεια ότι θα υποφέρω από τον πόνο;
Αν έχεις κάνει σωστή προετοιμασία, δηλαδή έχεις περάσει αρκετή ώρα με προκαταρκτικά στο σημείο και χρησιμοποιήσετε έξτρα λιπαντικό τότε ο πόνος μειώνεται θεαματικά. Φυσικά έχει να κάνει και με τον τρόπο που θα χειριστεί το όλο ζήτημα ο σύντροφός σου, αφού αν κάνει άγαρμπες κινήσεις μπορεί και να σε τραυματίσει.

Είναι αλήθεια ότι είναι ανθυγιεινό;
Σαν πράξη φυσικά και όχι. Αυτό ανήκει στα ταμπού. Η μόνη αλήθεια είναι ότι στον πρωκτό υπάρχουν πολλά βακτήρια. Γι’ αυτό συνιστάται η χρήση προφυλακτικού. Επίσης αυτό που πρέπει να προσέχεις είναι ότι αν το δάχτυλο, το πέος ή ο δονητής έρθει σε επαφή με τον πρωκτό μετά δεν πρέπει να έρθει σε επαφή με τον κόλπο σου.