Το νέο μήνυμα της Έλενας Ακρίτα στον Μάρκο Σεφερλή: “Όσο για το παιδί σας υπεύθυνος είστε εσείς, εγώ είμαι…”

Νέα απάντηση με αποδέκτη τον Μάρκο Σεφερλή είχαμε το μεσημέρι της Πέμπτης από την Έλενα Ακρίτα. Συγκεκριμένα με κείμενο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η δημοσιογράφος αποκάλυψε πως δέχεται διαδικτυακή επίθεση από θαυμαστές του ηθοποιού. Παράλληλα απευθυνόμενη στον Μάρκο Σεφερλή τόνισε πως ο καθένας είναι υπεύθυνος για το παιδί του.
Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα:
Εν αναμονή της μήνυσης του κ. Μάρκου Σεφερλή, να ευχαριστήσω θερμά τους θαυμαστές του για την κοσμιότητα και λογιότητα των διαδικτυακών σχολίων που με αφορούν. Ειλικρινά με συγκινεί η ευφράδεια και το επίπεδο τους – ιδίως στα σημεία με τους ψόφους και καρκίνους που εύχονται στην οικογένεια μου και σε μένα. Τα απολαμβάνω όλα, τα συγκεντρώνω όλα και τα φυλάω στο μέρος της καρδιάς και όχι μόνον. Edit δεν αναρτώ screenshots με άδειο στομάχι.
Υ.Γ. Όσο για το παιδί σας κύριε Σεφερλή υπεύθυνος είστε εσείς, εγώ είμαι για το δικό μου παιδί. Ταράχτηκε με το αυτά που έγραψα εγώ, αλλά όχι με αυτά που γράφετε εσείς; Εκτός αν δεν έχει έρθει ποτέ στο Δελφινάριο και σπίτι σας δεν έχετε συσκευή τηλεόρασης να σας καμαρώσει.