«Το 2017 μπήκε με τον ιδανικότερο τρόπο»

Στο περιοδικό People έδωσε συνέντευξη η Κωνσταντίνα Κομμάτα, αποκαλύπτοντας τις «τελευταίες φορές που…» Σου έκαναν μια αναπάντεχη έκπληξη;Λίγα λεπτά αφού είχε μπει ο νέος χρόνος είχα μια αναπάντεχα όμορφη έκπληξη. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, απλά θα πω πως το 2017 μπήκε με τον ιδανικότερο τρόπο.
 
Έβαλες δύσκολα στον εαυτό σου, αλλά σε αποζημίωσε το αποτέλεσμα;Το πιο δύσκολο πράγμα ήταν να αποχωριστώ την οικογένειά μου και τους φίλους στη Θεσσαλονίκη και να μετακομίσω στην Αθήνα. Αποζημιώνομαι, όμως, καθημερινά και με το παραπάνω, γιατί κάνω αυτό που αγαπάω και ονειρευόμουν από μικρό κορίτσι.
 
Έκανες ένα ταξίδι που θα σου μείνει αξέχαστο;Γενικότερα δεν έχω ταξιδέψει αρκετά στη ζωή μου, αν και θα το ήθελα παρά πολύ. Το όνειρό μου είναι να επισκεφτώ την Ινδία και τη Νέα Υόρκη. Ίσως το πιο τρελό ταξίδι που έχω κάνει και σίγουρα θα μου μείνει αξέχαστο είναι οδικώς Αθήνα – Θεσσαλονίκη αυθημερόν.
 
Συνέβη κάτι που σε έκανε να σκεφτείς «ποτέ μη λες ποτέ»;Το «ποτέ μη λες ποτέ» είναι μια έκφραση που χρησιμοποιώ πολύ στη ζωή μου, γι’ αυτό δεν μου έρχεται κάποια συγκεκριμένη σκέψη.
 
Ζήτησες «συγνώμη»;Συγνώμη λέω πάντα όταν καταλαβαίνω ότι έχω κάνει ένα λάθος ή έχω αδικήσει κάποιον. Δεν είμαστε τέλειοι, πάντα χρειάζεται μια συγνώμη και μια συγχώρεση στα απλά καθημερινά πράγματα. Όπως όταν σκουντάς έναν περαστικό και αυτό γίνεται συχνά με μένα, διότι έχω δύο αριστερά πόδια. (γέλια)
 
Έκανες ένα δώρο στον εαυτό σου (και τι ήταν αυτό);Λόγω περιορισμένου χρόνου είχα αμελήσει μια αγαπημένη μου συνήθεια, όπως το να διαβάζω βιβλία. Έτσι, λοιπόν, πρόσφατα επισκέφτηκα το παζάρι βιβλίου και έκανα δώρο στον εαυτό μου κάποια βιβλία που θέλω να διαβάσω.