Χίλια μπράβο! Η μεγάλη απόφαση που πήραν Λιάγκας-Σκορδά δυο μήνες μετά το διαζύγιό τους

Μετά από 7 χρόνια ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά δεν θα περάσουν μαζί τις γιορτές.
Η Φαίη με τους άντρες της ζωής της Γιάννη και Δημήτρη θα βρεθεί στους γονείς της Δημήτρη και Εύα. Μετά το διαζύγιό τους ωστόσο πήραν μια κοινή απόφαση. Και οι δυο σκοπεύουν να διατηρούν τις απαραίτητες ισορροπίες και να κρατούν μακριά κλυδωνισμούς που θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο την ψυχολογία των παιδιών τους.

Μάλιστα γι΄αυτό έκαναν κάτι που δεν είναι και το πιο συνηθισμένο στα ζευγάρια που μόλις έχουν χωρίσει. Το πρώην ζευγάρι θέλοντας να βλέπουν τα πρόσωπα των γιων τους χαμογελαστά περνούν ακόμη πολλές ώρες ως οικογένεια.

Ο Λιάγκας μάλιστα, όπως αναφέρει η Real Life, ήταν παρών στο στόμισμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο σπίτι στη Βουλιαγμένη, εκεί που πριν από δυο μήνες ζούσαν όλοι μαζί. Σαν να μην είχε αλλάξει απολύτως τίποτα, ο παρουσιαστής μοιράστηκε αυτές τις όμορφες οικογενειακές στιγμές με τα παιδιά του, με τη Φαίη να διατηρεί τον πρώτο λόγο σε ότι είχε να κάνει με τα στολίδια και τα λαμπάκια. Φυσικά ο μικρός Γιαννάκης ανέλαβε χρέη φωτογράφου προκειμένου να απαθανατίζει τις στιγμές.