Χρήστος Βασιλόπουλος: Ο νυν κολλητός του ήταν πρώην «εχθρός» του – Τι τους έφερε κοντά;

 

Τα τελευταία 7 χρόνια ο Χρήστος Βασιλόπουλος ζει και εργάζεται στο Λος Άντζελες όπου φέτος παίζει το ρόλο του Έλληνα ναυάρχου στην τηλεοπτική σειρά Last Ship. O ίδιος περιγράφει στο People πώς είναι η ζωή του στο La La Land.
Με ποιους Έλληνες κάνεις παρέα στο L.A;

Με τον Γιώργο Καραμίχο, τον Δημήτρη Γιαννέτο και τη Δωροθέα Πασχαλίδου -είναι σαν οικογένεια για μένα. Τώρα τελευταία και με τον Πάνο Βλάχο και την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου. Σκέψου ότι με τον Καραμίχο γνωριζόμασταν στην Ελλάδα από τη σειρά τα Ματωμένα Χώματα και δεν κάναμε παρέα δεν συμπαθιόμασταν καν! Ο Καραμίχος με μισούσε! Και τώρα είμαστε σαν αδέλφια. Μας έχει ενώσει η ζωή εδώ. Υπάρχουν και άλλοι ηθοποιοί που έχουν λάθος τρόπο σκέψης και είναι μόνοι τους. Όταν φοβάσαι να ανοιχτείς και σε νοιάζει μη σου πάρουν τη δουλειά είναι φυσικό να κλειστείς και να γυρίσεις πίσω. Έχουν υπάρξει Έλληνες τέτοιου τύπου που επέλεξαν αυτό το δρόμο.

Έχεις κλάψει ποτέ για ρόλο που έχασες;

Όχι ποτέ. Μπορεί να χτυπήσω μια πόρτα, να σπάσω κάτι, αλλά δεν κλαίω εύκολα. Έχω κλάψει όμως μια φορά όταν ήμουν 18 χρονών, ήταν η δεύτερη θεατρική μου δουλειά στο Ριάλτο και στην πρεμιέρα ανακάλυψα ότι δεν είχαν βάλει το όνομά μου στο πρόγραμμα. Είχα κλειστεί στην τουαλέτα και έκλαιγα.

Έχεις υπάρξει «bad boy»;

Έχω υπάρξει, αλλά όχι σε σημείο που να ενοχλήσει κάποιον. Έχω φύγει ας πούμε από γύρισμα γιατί δεν πληρωνόμουν. Ίσως γιατί εγώ είμαι από τους ανθρώπους που ότι λέω το κάνω.