10 πράγματα για τα οποία οι άντρες δεν θέλουν να σου μιλήσουν!

Τι και αν είσαι cool; Υπάρχουν συγκεκριμένα «θέματα» τα οποία οι άντρες προσπαθούν να αποφύγουν διακαώς σε μια συζήτηση. Και όσο και αν προσπαθείς, δεν υπάρχει περίπτωση να τους πάρεις κουβέντα!

Ποια είναι αυτά;

Το μέγεθος του πέους τους: Μην τολμήσεις να το θίξεις, ανεξάρτητα με το τι πιστεύουν οι ίδιοι! Είναι κατ’ αποκλειστικότητα κουβέντα μεταξύ ανδρών και εσύ δεν χωράς πουθενά, δε χώρας πουθενά…

Βαθιά συναισθήματα: Να είσαι χαρούμενη αν καταφέρει απλά να σου δηλώσει «είμαι χαρούμενος» ή «είμαι λυπημένος». Περισσότερες διεκρινίσεις απορρίπτονται αυτομάτως από το μυαλό του, γι’ αυτό εξάλλου εσύ διαθέτεις την πνευματική και συναισθηματική πολυπλοκότητα που διαθέτεις, για να κάτσεις να βγάλεις άκρη τι του συμβαίνει.

Τους πρώην σου: Δεν τους αρέσουν οι συγκρίσεις, ενώ δεν θέλουν να ξέρουν και λεπτομέρειες. Οπότε κάθε προσπάθεια να μοιραστείς αναμνήσεις ή παρατηρήσεις από το παρελθόν σου, να ξέρεις θα πέσει στο κενό.

Τις πρώην τους: Εσένα μπορεί να σε τρώει η περιέργεια, αλλά για εκείνον είναι «δική του υπόθεση». Άσε που στο δικό τους μυαλό κάτι που τελείωσε, τελείωσε.

Τη μόδα: Το να καταφέρεις να τον πείσεις να συνδυάσει σωστά τα ρούχα του είναι από μόνο του μεγάλη υπόθεση. Αν μπεις σε λεπτομέρειες, τότε θα ξεχάσει και αυτά που του έχεις μάθει…

Το μέλλον: Όσα πλάνα και να κάνεις στο μυαλό σου, το δικό τους μέλλον φτάνει μέχρι το «τι θα φάμε απόψε» άντε και μέχρι «τι ώρα πρέπει να σηκωθώ το πρωί».

Για τα χόμπι τους: Μηχανές, αυτοκίνητα, ποδόσφαιρο και άλλα «ακαταλαβίστικα» – κατά την αποψή τους- για τις γυναίκες είναι συζητήσεις τις οποίες εσύ έχεις όλη την καλή διάθεση να κάνεις μαζί του, αλλά εκείνος δεν θα θελήσει ποτέ να σου εξηγήσει.

Για τη γυμναστική τους: Εσύ τη yoga σου, και αυτός τα βάρη του. Τι έχετε να πείτε εξάλλου αφού μάλλον τα κίνητρα σας είναι διαφορετικά. Εσύ πιθανά το κάνεις για να είσαι αδύνατη και να του αρέσεις, εκείνος γιατί πιστεύει σε ένα γενικότερο υγιεινό lifestyle (και όχι γιατί θέλει να έχει κοιλιακούς για να αρέσει σε εσένα!). Εξάλλου, ποιος σου είπε ότι έχει απαραίτητα πρόβλημα με τα πιασίματά σου;

Τα αστεία με τους φίλους τους: Είναι κάτι το οποίο δεν θα καταλάβεις ποτέ, οπότε ίσως και να μην μπεις στον κόπο.

Για το ποιες γυναίκες θεωρούν καυτές: Εντάξει, για σκέψου τώρα πόσο θα σου άρεσε να περάσει μια καυτή γυναίκα και σου απαντήσει «κοίτα μια κουκλάρα! Αυτές είναι του γούστου μου!». Εσύ, βεβαίως, θες να ξέρεις ποιες του αρέσουν για να δεις που μπορείς να βελτιωθείς, αυτός όμως δεν θέλει να ξέρεις. Είναι πράγματα που κρατάει για εκείνον και τους φίλους του.