10+1 σημάδια που σου λένε ότι πρέπει να τον παντρευτείς!

Όλες αναζητούμε τον «κατάλληλο», αλλά πώς θα καταλάβεις, ενώ είσαι σε μια σχέση ήδη, ότι είναι αυτός; Συνήθως, το νιώθεις. Επίσης, το βλέπεις.

Τα σημάδια, λοιπόν, που σου λένε ότι πρέπει να πεις χωρίς δεύτερη σκέψη το «ναι» στην πρόταση γάμου που σου έκανε είναι τα εξής:

1 . Είναι περήφανος για σένα και το δείχνει! Πριν προλάβεις να ανακοινώσεις στους φίλους και την οικογενειά σου την προαγωγή σου, το έχει κάνει αυτός. Σε παινεύει για τα προτερήματά σου και τις επιτυχίες σου.

2. Κάνει θυσίες για σένα – και εσύ είσαι πρόθυμη να κάνεις για εκείνον. Αν δεν έχει πρόβλημα ακόμα και να μετακομίσει σε άλλη πόλη για χάρη σου, αυτό κάτι σημαίνει.

3. Μοιράζεστε τις ίδιες αξίες. Θέλεις οικογένεια και παιδιά, το ίδιο και αυτός. Πιστεύει ότι θα πρέπει να μοιράζεστε την ανατροφή τους, όπως και εσύ. Συμφωνεί ότι ίσως όταν θα μεγαλώσει η οικογένειά σας, θα πρέπει να μετακομίσετε σε ένα μεγαλύτερο σπίτι στα προάστια για την καλύτερη ανατροφή τους. Κοινώς, συμφωνείτε σε βασικά πράγματα.

4. Μετά από αρκετά χρόνια σχέσης, σου φέρεται ακόμα ως ιππότης. Θα σου ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου για να κατέβεις, θα σου μεταφέρει τη βαλίτσα, θα σου μαγειρέψει για να φας. Και χωρίς να το έχεις ζητήσει.

5. Δεν προσπαθεί να σε αλλάξει. Σε δέχεται όπως είσαι και σέβεται την προσωπικότητά σου. Τέλος.

6. Το εννοείς όταν του λες «μου έλειψες». Μπορεί να ζείτε μαζί αρκετό καιρό, αλλά εσύ ανυπομονείς να σχολάσεις για να γυρίσεις στο σπίτι κοντά του. Το ίδιο και εκείνος.

7. Είναι ο πρώτος με τον οποίο θες να μοιραστείς τα νέα σου και τα συναισθήματά σου. Κάποτε έπαιρνες τηλέφωνο τη μαμά σου ή την κολλητή σου. Τώρα, παίρνεις πρώτα εκείνον.

8. Μπορείς να κλάψεις μπροστά του χωρίς να ντρέπεσαι.

9. Σου επιτρέπει να έχεις τον προσωπικό σου χρόνο και χώρο, όταν το έχεις ανάγκη.

10. Είναι κοντά στην οικογένειά σου και νοιάζεται για τους φίλους σου. Δεν έχει πρόβλημα να τους συναναστραφεί, όπως και θα σε παροτρύνει να πας κοντά τους όταν σε έχουν ανάγκη.

11. Μπορείς να σχεδιάσεις το μέλλον σου μαζί του. Αισθάνεσαι σίγουρη ότι δεν θα χρειαστεί να ακυρώσεις τα σχέδια σου μέσα στον επόμενο μήνα.