6 τρόποι για να του δείξεις ότι είσαι καλή στο κρεβάτι (πριν καν φτάσετε εκεί)!

Οι άντρες σε φαντάζονται γυμνή από την πρώτη στιγμή που σε βλέπουν αλλά οι ενδείξεις για το πόσο καλή θα είσαι στο κρεβάτι δίνονται πάντα στο πρώτο ραντεβού. Αν θέλεις να του δείξεις από την αρχή τι να περιμένει, τότε τα παρακάτω 6 tips θα σε βοηθήσουν να μην παρεξηγηθείς!

1. O τρόπος που περπατάς: Η αυτοπεποίθηση και η σιγουριά στον τρόπο που περπατάς είναι σ3ξι, γιατί δείχνει ότι ξέρεις τι θέλεις και πώς να το πάρεις.

2. Το κοκτέιλ που θα παραγγείλεις! Σύμφωνα με έρευνες οι γυναίκες που πίνουν κρασί είναι λιγότερο περιπετειώδεις, ενώ όσες προτιμούν κοκτέιλ με vodka δείχνουν ανεξαρτησία. Αν θέλεις να του δείξεις ότι ξέρεις να περνάς καλά, τότε καλύτερα να παραγγείλεις τεκίλα!

3. Ο τρόπος που τρως! Αν δείξεις ότι σου αρέσει το φαγητό (με μέτρο) και τρως αργά τότε του δίνεις το μήνυμα ότι είσαι μια γυναίκα που ξέρει να απολαμβάνει και δεν έχει ταμπού.

4. Οι γεύσεις που προτιμάς. Μια έρευνα του νευρολόγου Alan Hirsch, M.D. σε 720 ανθρώπους ηλικιών 24 με 59, έδειξε ότι οι γεύσεις που επιλέγουμε στα παγωτά δείχνουν την προσωπικότητά μας. Όσοι προτιμούν εξωτικές γεύσεις ή ιδιαίτερες όπως η μόκα είναι δραματικοί, σαγηνευτικοί και τους αρέσει το φλερτ, ενώ οι πιο απλές γεύσεις δείχνουν χαμηλή αυτοεκτίμηση και συντηρητισμό!

5. Το σώμα σου! Οι γυναίκες με αθλητικό σώμα ή όσες είναι απλά fit θεωρούνται καλές στο κρεβάτι γιατί είναι ευέλικτες, έχουν δύναμη και έχουν καλή σχέση και επικοινωνία με το σώμα τους.

6. Ο τρόπος που φιλάς! Εννοείται ότι παίζει σημαντικό ρόλο η χημεία σας σαν ζευγάρι αλλά ο τρόπος που θα τον φιλήσεις για πρώτη φορά θα του δώσει ενδείξεις για το πώς θα τον φιλήσεις και σε άλλα σημεία του σώματός του! Οι άντρες προτιμούν τα παθιασμένα φιλιά ακόμα κι αν είναι άβολα, ενώ τα απαλά και γλυκά φιλάκια τους δείχνουν ότι δεν μπορείς να πάρεις τον έλεγχο στο κρεβάτι.