6+1 λόγοι για να πεις «ναι» σε ένα one night stand

Είναι γεγονός ότι στο άκουσμα της πρότασης «s3x της μίας βραδιάς», οι γυναίκες… μαγκωνόμαστε. Μια ντροπή, μια σύστολη, μια αίσθηση ότι κάναμε κάτι ανήθικο ή «βρώμικο», η σκέψη ότι μπορούν να μας χαρακτηρίσουν «εύκολες», όλα συντελούν στο να απορρίψουμε τελικά το ενδεχόμενο να το κάνουμε.

Και όμως το one night stand είναι μια καλή ευκαιρία…

1. Για να κάνεις s3x με κάποιον που όμως δεν θα ήθελες να κάνεις σχέση. Και μη μου πεις ότι εσύ όλους όσοι σε ελκύουν ερωτικά, τους ονειρεύεσαι… γαμπρούς; Ένας ωραίος και ελκυστικός άντρας μπορεί να γίνει απλά μια…αναφορά στη λίστα με τις ερωτικές σου εμπειρίες.

2. Δεν χρειάζεται να αγχωθείς να τον γοητεύσεις. Ναι, πιθανά, να αγχωθείς για να του μείνει αξέχαστο το s3x, αλλά κατ’ άλλα, δεν έχεις να νοιάζεσαι για το αν θα σε κρίνει για τα κιλάκια σου ή για τα ερωτικά σου γούστα. Πιθανά, να μην τον ξαναδείς, άρα δεν σε νοιάζει…

3. Δεν πρέπει να πάρεις καμία σοβαρή απόφαση. Μιλάμε για ένα s3x, που αν δεν σ’ αρέσει, απλά δεν θα το ξανακάνεις. Για σκέψου αυτό το s3x να ήταν με έναν άντρα που σ’ αρέσει, μόλις μπήκατε σε σχέση και ανακαλύπτεις ότι δεν σου ταιριάζει ερωτικά; Θα πρέπει να πάρεις μια απόφαση… στο one night stand οι αποφάσεις είναι πολύ πιο εύκολες!

4. Σου φτιάχνει τη διάθεση. Η αίσθηση ότι κάποιος άντρας σε ποθεί, έστω και μόνο ερωτικά, είναι μια καλή ένεση… αυτοπεποίθησης.

5. Γεμίζεις τον χρόνο σου… ευχάριστα. Το s3x είναι πολύ καλύτερη δραστηριότητα από το να περάσεις μια βραδιά παρακολουθώντας τηλεόραση ή τσατάρωντας στο Facebook.

6. Γιατί το s3x είναι υγεία… και επομένως γιατί να μην εκμεταλλευτείς την ευκαιρία να το κάνεις, ιδίως να έχεις καιρό να επιδοθείς στο… σπορ.

6+1 Γιατί κάνεις εξάσκηση: Άλλο να «σκουριάζεις» και άλλο να λες ένα «ναι» που και που.