7 στιγμές που μπορούν να διαλύσουν ή να απογειώσουν τη σχέση σου!

Υπάρχουν κάποια στιγμές-κλειδιά μέσα στη σχέση που σου δείχνουν ότι η σχέση θα πάει καλά. Υπάρχουν όμως και κάποιες μέρες που καταλαβαίνεις ότι το αγόρι που διάλεξες ίσως να μην είναι το ιδανικό!

1. Το πρώτο φιλί. Η πρώτη στιγμή που θα σε αγγίξει, ο τρόπος που θα σε πλησιάσει και το πώς θα σε φιλήσει, δείχνουν πολλά για το χαρακτήρα του και το πώς θα είναι μέσα στη σχέση. Εάν η στιγμή δεν είναι καλή, τι θα έχετε να διηγηθείτε στα παιδιά σας;

2. Η πρώτη φορά που θα κοιμηθείτε μαζί. Σε αγκαλιάζει την ώρα που κοιμάστε ή προσπαθεί να σου πάρει το πάπλωμα; Εάν δεν μπορείτε να κοιμηθείτε άνετα μαζί, ίσως δείχνει κάτι για την μετέπειτα σχέση σας.

3. Ο πρώτος γάμος/εκδήλωση που θα πάτε μαζί. Οι φίλοι του, η παρέα σου, ο τρόπος που μιλάει σε μια κοινωνική εκδήλωση και το πόσο θα σε προσέχει, είναι καθοριστικό για την υγιή κοινωνική ζωή που θα έχετε ως ζευγάρι.

4. Το σ3ξ! Εννοείται πως πρέπει να υπάρχει χημεία μεταξύ σας για να πετύχει η σχέση. Λίγα ζευγάρια που δεν τα βρίσκουν στο κρεβάτι έχουν καταφέρει να διατηρήσουν μια αρμονική σχέση.

5. Η ζήλεια: την πρώτη στιγμή που θα βρεις ένα μήνυμα από την πρώην του ή μια φωτογραφία της στο συρτάρι του! Η αντίδρασή σου αλλά και το πώς θα το χειριστεί είναι πολύ σημαντικά. Εάν εσύ αρχίσεις να ουρλιάζεις κι εκείνος σφυρίζει αδιάφορα, τότε μήπως έχετε θέματα επικοινωνίας και εμπιστοσύνης;

6. Η συγκατοίκηση. Η καθοριστική στιγμή που θα σου δείξει εάν μπορείς να τον παντρευτείς και να μείνεις για πάντα μαζί του. Ο ενθουσιασμός θα φύγει μετά από λίγο και τα πραγματικά, καθημερινά προβλήματα θα σας χτυπήσουν την πόρτα. Είστε αρκετά αγαπημένοι για να τα ξεπεράσετε μαζί;

7. Επικοινωνία. Κάποιες φορές του μιλάς κι αισθάνεσαι ότι έχεις ένα τοίχο απέναντί σου αλλά για να έχεις μια υγιή σχέση που θα κρατήσει, θα πρέπει να έχετε και επικοινωνία. Μπορείς να μοιραστείς τα συναισθήματα σου μαζί του και να του μιλήσεις ειλικρινά για ό,τι σου συμβαίνει; Εάν θέλεις να έχετε μια μακροχρόνια σχέση, η επικοινωνία μεταξύ σας είναι πολύ σημαντική.