8 πράγματα στο σ3ξ που κάνουν τους άντρες να φρικάρουν!

Το σ3ξ είναι και πρέπει να αποτελεί απόλαυση. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες «ατυχείς» στιγμές που μπορούν να την… χαραμίσουν. Πολλές φορές μάλιστα αυτές μπορεί να υπάρχουν απλά στο μυαλό ενός άντρα, ωστόσο και μια σκέψη συχνά μπορεί να είναι… καταστροφική.

Ποια είναι τα πράγματα, λοιπόν, ή τα ενδεχόμενα στο μυαλό ενός άντρα που μπορεί να τον φρικάρουν στη διάρκεια του σ3ξ;

1. Έσπασε το προφυλακτικό: Θα έπρεπε προτίστως να φρικάρει εσένα η ιδέα- εσύ θα κυοφορήσεις, εξάλλου, ή ακόμα και να υπομείνεις μια… έκτρωση- ωστόσο φαίνεται πως η ιδέα πανικοβάλλει περισσότερο τους άντρες. Νομίζω επειδή στο μυαλό τους χτυπάει το καμπανάκι των ευθυνών…

2. Να κοιμηθώ ή θα με παρεξηγήσει; Άλλο ένα άγχος των αντρών, μιας και το έχουν, εδώ που τα λέμε, συνήθειο μετά το σ3ξ να γυρίζουν πλευρό και να κοιμούνται. Αλλά δεν θέλουν και να το πάρεις στραβά…

3. Ποιος θα κάνει πρώτος στοματικό: Μια στιγμή αμηχανίας, προφανώς. Ιδίως, αν είσαι στα ξεκινήματα και δεν γνωρίζεις ακόμα τι αρέσει και τι δεν αρέσει στον άλλο.

4. Μήπως προσποιείται οργασμό; Το μυστήριο που δεν θα λύσουν ποτέ οι άντρες αλλά που τους πανικοβάλλει. Και μόνο στην ιδέα δηλαδή ότι δεν σε ικανοποιούν…

5. Ελπίζω να έρθει γρήγορα σε οργασμό: Η αλήθεια είναι ότι για τους άντρες είναι πολύ πιο εύκολο να ολοκληρώσουν, αλλά αρχίζει να τους πιάνει και ένας άγχος για το πόσο πρέπει να κρατηθούν μέχρι να ολοκληρώσεις και εσύ.

6. Πως δείχνω αυτή τη στιγμή: Η έκφραση που παίρνουμε στη διάρκεια του οργασμού μπορεί να είναι αστεία. Οπότε δεν είναι παράλογο που μπορεί να το σκέφτονται.

7. Είμαι καλός; Η μόνιμη αγωνία των αντρών, να αποδείξουν ότι είναι οι καλύτεροι ερωτικοί παρτενέρ και να πάρουν το άριστα στις επιδόσεις τους.

8. Μήπως την κάνω και βαριέται; Όπως είπαμε και προηγουμένως, η παραμικρή υπόνοια ότι μια γυναίκα δεν μένει ικανοποιημένη από το σ3ξ που κάνουν μπορεί τους φρικάρει!